Vi søger frivillige gruppeledere

Har du lyst til at blive frivillig, eller kender du måske nogen der kunne have lyst?

- Vi mangler nye gruppeledere til samtalegrupper for unge, samtalegrupper for voksne og samtalegrupper for unge enlige mødre og fædre.

Amagerbanken støtter lokale unge

Tak til  Amagerbankens Jubilæumslegat af 14. januar 1978 for den økonomiske støtte.

Danske Bank støtter samtalegrupper for unge mødre og fædre

Danske Bank på Amagerbrogade 105 giver 50.000 kr. til at igangsætte nye samtalegrupper for unge mødre og fædre.  Vi glæder os til at gøre klar til at unge mødre og fædre kan tage deres børn med i en samtalegruppe. Mange tak til Danske Banks Initiativpulje for at gøre det muligt !

Det Kriminalpræventive Råd støtter vores forebyggende arbejde

Det er en stor glæde at Det Kriminalpræventive Råd (DKR) har valgt at give os 20.000 kr. som følge af, at projektet har en kriminalitetsforebyggende effekt. Mange tak til DKR - og mange tak til projektets fantastisk dygtige frivillige!

Indenrigs- og Socialministeriet støtter os i 2009-2012

Satspuljen har tildelt Samtalegrupper KBH en 4-årig bevilling i perioden 2009-2012 :-) Vi er meget glade for støtten til den metodiske udvikling af samtalegrupper, så samtalegrupperne på sigt kan foregå på flere forskellige måder!

Giro 413 støtter samtalegrupperne for unge

I dag har Margaret Lindhardt fra Giro 413 besøgt os og overrakt en check på 10.000 kr. til samtalegrupperne. Her ses Lokalavisen Amagers artikel om begivenheden :-)

JL-Fondet hjælper Samtalegrupper KBH

JL-Fondet hjælper Samtalegrupper KBH i en tid med økonomiske udfordringer. Vi er meget taknemmelige. STOR TAK til JL-Fondets bestyrelse!

Ny stor sponsor fra erhvervslivet

Nykredits fond Foreningen Østifterne har lige bevilget os 100.000 kr.  En stor tak herfra!

Velkommen til vores nye hjemmeside - made by Genau

Andreas Hagerman i firmaet Genau har hjulpet os med udviklingen af hjemmesiden. Genau er specialiseret i de nyeste former for digital kommunikation og websites. Magen til tålmodighed, venlighed og opbakning til projektet - Super mange Tak!

Ørepuljen lokal sponsor

Øresundsvejskvarterets områdefornyelse donerer 20.000 kr. til Samtalegrupper KBH :-) Støtten skal bruges til en sommer-event. Mere herom, når vi er længere i planlægningen. Stor Tak til Ørepuljen!

   

Abonner på RSS abonner med RSS